• Wpisów:36
  • Średnio co: 65 dni
  • Ostatni wpis:6 lata temu, 14:26
  • Licznik odwiedzin:13 951 / 2435 dni
Jesteś niezalogowany. Niektóre wpisy dostępne są tylko dla znajomych.
 
W internecie szukałam bransoletki tej co miała być w magazynie....... ale znalazłam dwie nowe okładki magazynu monster High ale angielskie !!
  • awatar TOP50 POLSKICH ARTYSTÓW: Siemka masz swojego ulubionego artystę? Zagłosuj już dzisiaj na niego na www.top50-pl.pinger.pl
  • awatar Gość: na moim blogu na chyba 4 STR ZNAJDZIESZ ZDJĘCIA
  • awatar Gość: fajne zapraszam do mnie
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (3) ›
 

 
W sklepie widziałam magazyn Monster High ale nie kupiłam widziałam dodatek to jest bransoletka nawet ładna mam zamiar tą gazetkę kupić !!
  • awatar Gość: MAM
  • awatar Gość: fajne fajnie . wbijaj .! -_*
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (2) ›
 

 
Trzy córki Topielicy!!
Pierwsza córka najstarsza ma na imię Topi!!
Dwie córki najmłodsze w tym samym wieku są bliźniaczkami 1 ma na imię Lica a 2 ma na imię Tilica !!!
 

 
W kioskach 28 marca pojawi się miesięczni Monster High!!! cena 7,99 zł ja na pewno kupie a wy ???
Oto okładka!!
  • awatar ♥Patitka09♥: RAZEM Z MIESIĘCZNIKIEM OCZYWIŚCIE!!!!!!!! MAMA POWIEDZIAŁA, ŻE DA MI PIENIĄDZE NA TEN MIESIĘCZNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • awatar ♥Patitka09♥: TA SUPER MODNA BRANSOLETKA BĘDZIE MOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • awatar Madlajn ♥: oooooooooo super
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (5) ›
 

 
Jest córkom potwora Zombie!!!
Ma na imię Libby!!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (4) ›
 

 
Jutro mam urodziny 11 marca!!!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (6) ›
 

 
Zapraszam do udziału wszystkich chętnych!!!

1.Co się wydarzyło, kiedy Frankie zamieniła miejscami swoje śruby?
A]rozpadła się
B]przyciągała przedmioty niczym magnes
C]gadała głupoty

2.Co pomogło Frankie Stein w walce z pryszczem?
A]Upiorosil od Ghouli
B]magiczny amulet od Cleo
C]założenie maski

3.Cleo ma zawsze przy sobie:
A]złoty trumnofon
B]złotą szminkę
C]torebkę w kształcie sarkofagu

4.Jakiego koloru są oczy Frankie Stein?
A]niebieskie i zielone
B]niebieskie i brązowe
C]zielone i brązowe

5.Krawat Frankie Stein jest:
A]w czarno-białą kratkę
B]czarny w białe kropki
C]czarny w białe paski

6.Ulubione zwierzątko Deuce'a jest:
A]kobrą
B]szczurem
C]nietoperzem

7.Frankie Stein ma słodkie kapcie w kształcie:
A]niebieskich potworków
B]myszy
C]elektrycznych węgorzy

8.Deuce nosi coś na lewej ręce. Co to jest?
A]zegarek
B]bransoleta
C]rękawiczka

9.Co nosi na szyi Clawdeen?
A]obróżkę i wisiorek na łańcuszku
B]obróżkę i różowe korale
C]obróżkę i kolię z zębów nietoperza

10.Jedna ze Straszyciółek boi się krwi. Która to?
A]Clawdeen Wolf
B]Draculaura
C]Ghoulia Yelps

The End !!!
  • awatar smile forever ;): 1-B,2-A,3-C,4-A,5-B,6-B,7-B,8-A,9-C,10-B
  • awatar Shelly<3: @gość: a co to jest za sztuka wymienić wszystkie postacie , żenada pfhhhhhhhh
  • awatar Gość: @Lagoona i Draculaura: jestem naprawde wieką fanką monster high nawet o 12 w nocy mogę ci wymienić wszystkie postacie
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (7) ›
 

 
Czy może wiecie co to za potwór??
Ta lalka bardzo mi się spodobała!!!
Z góry dzięki!!!
  • awatar Gość: @♥Monsterowaa ♥: Mi to się kojarzy z "Narnią" z tym Faunem ;D
  • awatar Gość: nienawidzę ooaków to jest zwykłe psucie wspaniałych lalek mh
  • awatar ღArisu-Chanღ: przepiękny ooak <3333
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (6) ›
 

 
Na rysowałam Lagoone!!!
I dla niej sukienkę!!
Ładnie??
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (5) ›
 

 
Na rysowałam Draculaure!!!
I dla niej sukienkę!!
Ładnie??
 

 
W internecie znalazłam jakieś nowe lalki Monster High !!! ;p
Bardzo podoba mi się Venus Mcflytrap i Rochelle Goyle!! ta trzecia też jest fajna !!!
A wam która się podoba ???
  • awatar burzaaxddd: Mam Rochelle Goyle córkę Gargulca i Venus McFlytrap czyli córkę potwora roślinnego. Czyli jak te lalki mam-to mi się podobają,tak? Więc zostaje mi Robecca. Bardzo ładna jest:)
  • awatar Monsterka11: Rebecca rządzi!
  • awatar grzdyla: robecca!!!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (9) ›
 

 
Oto moje nowe wymyślone Monsterki!!!
1. To córka potwora glonów , ma na imię Gnoluna!!
2. To córka Gargulca , ma na imię Janela!!
3. To córka Robota , ma na imię Stalinx!!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (7) ›
 

 
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (4) ›
 

 
  • awatar Gość: :) ;) :D >:D :] :[ :*
  • awatar BigDay90: Cześć:) Zapraszam Cię na mojego bloga. Znajdziesz tam między innymi: *koszule w krate(różne kolory) *bluzy,sweterki,polarki *leginsy *dzińsy-dzwony,proste,rurki *dresy na w-f *koszulki (m.in.: i love NY) *nowe kalosze!!! *sandałki,trampki,na obcasie Ubrania są w niskich cenach+MOŻESZ SIĘ TARGOWAĆ! Za przesyłkę płacisz raz,więc warto zamawiać u mnie więcej niż jeden ciuszek. Z osobami z mojego miasta mogę spotkać się osobiście. Masz pytania?Pisz w komentarzu. Jesteś zainteresowana kupnem jakiegoś ciuszka? Pisz na gadu> 36331102 Pozdrawiam:)
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (2) ›
 

 
Co Lepsze !!!
 

 
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (4) ›
 

 
Oto torty Monster High!!!
Lagoona Blue:
 

 
Oto torty Monster High!!!
Draculaura:
  • awatar ღArisu-Chanღ: żaden na bo na 1 jest nie ta lalka co trzeba , na 2 dracula jest jakas koslawa a na 3 ma ochydną twarz <3333
  • awatar Gość: 1. i 3.
  • awatar ♥Cerberek♥: mi z Draculaury to chyba ten 1 i 3 :D
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (4) ›
 

 
Oto torty Monster High!!!
Clawdeen Wolf:
 

 
Oto torty Monster High!!!
Frankie Stein:
 

 
Oto pytania od Spectra i Lagoona:
1.Czy masz jakieś lalki MH?
2.Twój ulubiony kolor?
3.Twój ulubiony magazyn,komiks?
4. Jesteś kociarą,psiarą lub koniarą?
5. Twoja ulubiona książka lub książki?
6.Uprawiasz jakiś sport?
7. Ulubione utwory?
8.Kilka twoich pingerowych straszyciółek?
9. Ulubiona potrawa?
10.Grasz na jakimś instrumencie?
I moje odpowiedzi:
1.Nie mam!!
2.Turkusowy i różne odcienie niebieskiego.
3.Bravo Girl,Twist.
4.Psiarą i kociarą.
5.Zwierzęta mórz.
6.Bieganie i jazda na rowerze.
7.Avicii - Levels,David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj,Coldplay - Paradise,M.I.A. - Bad Girls,LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock,David Guetta - Titanium ft. Sia,Lana Del Rey - Video Games
8.Spectra i lagoona,♥Cerberek♥,<3monsterhigh<3,clawdeencia star ★ ★ ★,♥lagoonablueMH♥,♫MonsterHighGaba♫ ,Patitka09 ,٠·˙ ˙·٠ ♥Drαcυℓαυrα ஐ Woℓƒ♥·٠•♥ ♥•٠ ,MonsterDoll,♥ Monsterka ♥.
9.Pizza!!
10.Nie.
The End...
 

 
W nowe gazetce Bravo Girl !!
jest plan lekcji Monster High!!!
z clawdeen wolf!!
  • awatar TolaMH: Kupię sobie ;)
  • awatar Gość: Plan jest supcio choć ja bym wolała żeby tam z boku stała Lagoona i Spectra a nie Clawdeen! ;)
  • awatar Gość: @Lagoona i Draculaura: wow! Ale masz wypasiona drukarkę!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (7) ›
 

 
http://www.monsterhigh.com/videos
Specjalny odcinek Monster High urodziny Draculaura
tylko po angielsku!!
  • awatar Gość: no szkoda ;(
  • awatar Gość: NO,niestety po polsku miało być 14 lutego ale nie było...:< :( ;(
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (2) ›
 

 
Znaki Monster High!!
  • awatar Gość: @Lagoona i Draculaura: supcio!Extra!Naprawdeę było by fajnie! ;) :) :D
  • awatar Lagoona i Draculaura: spróbuje!! ;)
  • awatar Gość: I co ty na to?
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (5) ›
 

 
Sztuczne płytki paznokci Monster High!!
Lagoona Blue:
  • awatar Gość: Najbardziej podoba mi się to z rybką później to żółte a na końcu to niebieski z niebieska panterką!
  • awatar Dominek (•̪̀●́): fajne
  • awatar Gość: @♥Cerberek♥:podlizujesz się mojej kuzynce? ;) :) :D >:D
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (6) ›
 

 
Sztuczne płytki paznokci Monster High!!
Draculaura:
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (4) ›
 

 
Lalki Monster High którą macie??!!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (9) ›
 

 
Koniecznie Przeczytaj!!
Nie możesz tego przegapić
-nadchodzi trzeci tom serii ,,Monster High"!
pod tytułem - O wilku mowa...
!!!
  • awatar Tamashire♥: Mam ją :)
  • awatar Gość: A 4 ma być o Draculaurrze. Właściwie już jest za granicą...:) ;)
  • awatar Gość: Dostanę tą książkę na Wielkanoc!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (5) ›
 

 
  • awatar Gość: powodzenia w pisanku blodżka :)
  • awatar Gość: Witaj na pingerze!XD
  • awatar Gość: witamy na pingerze :) powodzenia w pisaniu :)
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (8) ›