• Wpisów:36
  • Średnio co: 55 dni
  • Ostatni wpis:5 lata temu, 14:26
  • Licznik odwiedzin:13 437 / 2045 dni
Jesteś niezalogowany. Niektóre wpisy dostępne są tylko dla znajomych.
 
W internecie szukałam bransoletki tej co miała być w magazynie....... ale znalazłam dwie nowe okładki magazynu monster High ale angielskie !!
  • awatar TOP50 POLSKICH ARTYSTÓW: Siemka masz swojego ulubionego artystę? Zagłosuj już dzisiaj na niego na www.top50-pl.pinger.pl
  • awatar Gość: na moim blogu na chyba 4 STR ZNAJDZIESZ ZDJĘCIA
  • awatar Gość: fajne zapraszam do mnie
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (3) ›
 

 
W sklepie widziałam magazyn Monster High ale nie kupiłam widziałam dodatek to jest bransoletka nawet ładna mam zamiar tą gazetkę kupić !!
  • awatar Gość: MAM
  • awatar Gość: fajne fajnie . wbijaj .! -_*
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (2) ›
 

 
Trzy córki Topielicy!!
Pierwsza córka najstarsza ma na imię Topi!!
Dwie córki najmłodsze w tym samym wieku są bliźniaczkami 1 ma na imię Lica a 2 ma na imię Tilica !!!
 

 
W kioskach 28 marca pojawi się miesięczni Monster High!!! cena 7,99 zł ja na pewno kupie a wy ???
Oto okładka!!
  • awatar ♥Patitka09♥: RAZEM Z MIESIĘCZNIKIEM OCZYWIŚCIE!!!!!!!! MAMA POWIEDZIAŁA, ŻE DA MI PIENIĄDZE NA TEN MIESIĘCZNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • awatar ♥Patitka09♥: TA SUPER MODNA BRANSOLETKA BĘDZIE MOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • awatar Madlajn ♥: oooooooooo super
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (5) ›
 

 
Jest córkom potwora Zombie!!!
Ma na imię Libby!!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (4) ›
 

 
Jutro mam urodziny 11 marca!!!
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (6) ›
 

 
Zapraszam do udziału wszystkich chętnych!!!

1.Co się wydarzyło, kiedy Frankie zamieniła miejscami swoje śruby?
A]rozpadła się
B]przyciągała przedmioty niczym magnes
C]gadała głupoty

2.Co pomogło Frankie Stein w walce z pryszczem?
A]Upiorosil od Ghouli
B]magiczny amulet od Cleo
C]założenie maski

3.Cleo ma zawsze przy sobie:
A]złoty trumnofon
B]złotą szminkę
C]torebkę w kształcie sarkofagu

4.Jakiego koloru są oczy Frankie Stein?
A]niebieskie i zielone
B]niebieskie i brązowe
C]zielone i brązowe

5.Krawat Frankie Stein jest:
A]w czarno-białą kratkę
B]czarny w białe kropki
C]czarny w białe paski

6.Ulubione zwierzątko Deuce'a jest:
A]kobrą
B]szczurem
C]nietoperzem

7.Frankie Stein ma słodkie kapcie w kształcie:
A]niebieskich potworków
B]myszy
C]elektrycznych węgorzy

8.Deuce nosi coś na lewej ręce. Co to jest?
A]zegarek
B]bransoleta
C]rękawiczka

9.Co nosi na szyi Clawdeen?
A]obróżkę i wisiorek na łańcuszku
B]obróżkę i różowe korale
C]obróżkę i kolię z zębów nietoperza

10.Jedna ze Straszyciółek boi się krwi. Która to?
A]Clawdeen Wolf
B]Draculaura
C]Ghoulia Yelps

The End !!!
  • awatar smile forever ;): 1-B,2-A,3-C,4-A,5-B,6-B,7-B,8-A,9-C,10-B
  • awatar Shelly<3: @gość: a co to jest za sztuka wymienić wszystkie postacie , żenada pfhhhhhhhh
  • awatar Gość: @Lagoona i Draculaura: jestem naprawde wieką fanką monster high nawet o 12 w nocy mogę ci wymienić wszystkie postacie
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (7) ›
 

 
Czy może wiecie co to za potwór??
Ta lalka bardzo mi się spodobała!!!
Z góry dzięki!!!
  • awatar Gość: @♥Monsterowaa ♥: Mi to się kojarzy z "Narnią" z tym Faunem ;D
  • awatar Gość: nienawidzę ooaków to jest zwykłe psucie wspaniałych lalek mh
  • awatar ღArisu-Chanღ: przepiękny ooak <3333
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (6) ›
 

 
Na rysowałam Lagoone!!!
I dla niej sukienkę!!
Ładnie??
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (5) ›